3D Műszempilla Vác

A 3D Műszempilla egy forradalmian új műszempilla rendszer, amely mérföldkőnek számít a szépségszakmában. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, tartós. A természetes szempilláknál könnyebb, szinte teljesen súlytalan. Viselője nem érez különbséget a természetes és a műszempilla között. A 3D Műszempilla használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet. Gyönyörű, dús szempilla akár 2-3 hónapon át!

3d szempilla 3d szempilla

A szempillahosszabbítás sok kérdést vet fel, sokat rágódunk, nem merjük "bevállalni". Ez azonban csak az információ hiánynak köszönhető. Félni egyáltalán nem kell, nem fájdalmas, nem okozhat semmilyen mellékhatást! A 3D Műszempilla tökéletesen egybeolvad a saját pillával, meghosszabbítja, dúsitja és követi annak ívét. Ragasztása egyszerű és kényelmes - víz-, könny- és izzadtságálló - nem kárositja a saját szempillákat - kényelmes használni - Különböző hosszúságban és vastagságban kapható - díszíthető csillogó, színes Swarovski kristályokkal.


A műszempilla hosszabbítás régen

A régi úgynevezett tincses műszempilla felhelyezése után a szempillák 1 hétnél tovább nem tartott, mert azokat a szempillák tövébe, a bőrre ragasztották. A bőr felszínén a ragasztó gyengébb kötést hozott létre, hiszen a bőrön nem lehet erős összetételű ragasztót használni. A bőrnek van egy saját anyagcsere folyamata, ami során a bőrre apró koleszterin molekulák kerülnek. Ez biztosítja a bőr természetes hidratáltságát. Ebben az esetben azonban a ragasztó kötését gyengítette. A zsírtalanított bőrre felrakott pillák egy idő után találkoztak a bőr természetes védőrétegével, ami koleszterin tartalma miatt olajos, így a pillák lepotyogtak. A 3D Műszempillát eleve a szempilla szálakra helyezik fel, nagyon erős ragasztóval.


Mennyire tartós a 3D Műszempilla?

A 3D Műszempilla hosszabbítással a szempillák vastagabbak, teltebbek és hosszabbak lesznek, ez az, amire a legtöbb nő vágyik. Ez a legtökéletesebb módja, hogy varázslatos, csábító tekintetet varázsoljunk, erőfeszítés nélkül. Ellenállnak az izzadásnak, testmozgásnak, könnyeknek, úszásnak és még alvás közben is fennmaradnak, miközben viselőjüknek semmilyen természetellenes, kényelmetlen érzést nem okoznak.


Megfelelő felhelyezéssel és utóápolással a szempilla hosszabbításkor felhelyezett 3D Műszempillák a természetes szempillák növekedési ciklusának végéig tartanak. Sokan nem tudják, de a természetes szempillák élettartama egyénenként eltérő lehet. Tény, hogy saját szempilláink is cserélődnek, habár ez természetes folyamat. A 3d Műszempillának köszönhetően akár 6-8 hétig érzékivé, csábítóvá varázsolhatjuk tekintetet!


  • Unod már a mindennapi szempilla spirálozást és szempillafesték lemosást?
  • Szeretnél csábító és vonzó tekintetet, akár smink nélkül is?
  • Szeretnél reggel időt megtakarítani azzal, hogy nem kell minden nap szempillaspirált használnod, és akár sminkelned sem?
  • Szeretnél ébredéskor is szép lenni?
  • Élvezni akarod, ahogyan a férfiak tekintete megakad rajtad?
  • Szeretnéd az önbizalmadat egy kicsit felturbózni?
  • Szeretnéd, ha azt hinnék az emberek, hogy gyönyörű és hosszú szempillákkal születtél?

Itt az idő hogy ellenálhatatlanná tedd a tekinteted!


3D Műszempilla ár: 30 szál felrakás 3000.-Ft, 40 szál felrakás 4000.-Ft. (Az első felrakás kb. 30-40 szál). Töltés 3000.-Ft.