Afrika Maszk

„Ráncfelvarrás természetesen” ..Az anyatermészet visszaforgatja a bőr biológiai óráját..


afrika maszk

Ezt az teljesen új növényi hatóanyagot a múlt század végén fedezték fel Kelet-Afrikában. Az Afrika Maszk feltalálása óta e csodaszer állandó kutatás és fejlesztás alatt áll, amely emiatt teljesen egyedülálló és professzionális a modern kozmetikumok piacán.

afrika maszk Az Afrika Maszk aktív növényi hatóanyagát egy afrikai növényből, az Olax Dissitiflora-ból vonják ki, amelyet eddig legfőképpen a gyógyításban alkalmaztak, ám a kutatók rávilágítottak a szer kozmetikai használatának előnyire is. E különleges afrikai növény megújítja a bőrsejteket, javítja a bőrfunkciókat. A kivételesen aktív hatóanyaga nem különböző anyagokat juttat be a bőrbe, hanem a bőrsejteket készteti arra, hogy elkezdje azokat az anyagokat termelni, amelyeket fiatalabb korunkban még termelt, de ma már nem megfelelő mértékben állít elő. Így kúraszerű alkalmazásával lassítható a bőr öregedése. Előnyei továbbá a bőr állapotának javítása, mint például a pattanások, bőrhibák, ráncok, sebhelyek és a fogyási-hízási csíkok kezelése.
Említésre méltó tény még, hogy az Afrika Maszk nem tartalmaz egyetlen bőrre káros anyagot sem!
Az Afrika maszk kézzel válogatott növényi összetevőkből áll, természetes módon fokozza a bőr szépségét. Ez a speciális szépségrituálé ötvözi a tudományt a természettel. Az Africa Maszk már egyszeri alkalmazás során is látványosan megújítja bőrödet, kiváló ránctalanító hatású.


Egy londoni klinika professzorának szerint „ez az aktív hatóanyag a bőrsejtek biológiai óráját fordítja vissza”. Az Afrika Maszk a halott bőrsejteket távolítja el az arc felszínéről, ezáltal a bőrréteg alatti szennyeződések a felszínére tudnak kerülni. Ennek eredményeképpen, serkenti a vérkeringést, a bőr felfrissül, mintha újjászületne. Képzeljünk el egy természetes aktív növényi hatóanyagot, ami valóban képes csökkenteni a ráncok mélységét 30 perc alatt. Lehetetlen? Nem. Csak azért, mert erről eddig nem tudtunk, hogy ilyen lehetséges, attól még lehetséges. A természetnek létezik ez a csodája, és egy kis Kelet-Afrikai törzs időtlen idők óta használja.

Miért éppen az Afrika Maszk? Mert a bőrre gyakorolt hatása már az első alkalmazás során megmutatkozik, ezért a használója késztetést érez hogy ne hagyja abba a használatát. Tartósan sugárzó és selymes érzést varázsol a bőrre. Rendszeres használata igazoltan képes a bőr öregedésének visszafordítására!


Az Afrika Maszk természetes bőrfiatalító kezelés hatásai:

afrika maszk
  • Drámaian csökkenti a mély ráncok mélységét.
  • Észrevehetően csökkenti a finom ráncok számát.
  • Gyulladáscsökkentő hatású, megszünteti a pattanásokat.
  • Szatén simaságúvá varázsolja a bőrt.
  • Serkenti az arcizmokat és rugalmasságot okoz.
  • Természetes módon világosítja az elszíneződéseket, pigment hibákat.
  • Csökkenti a bőrhibákat.
  • Mély tisztító hatású és eltávolítja a felszíni szennyeződéseket is.
  • Finomítja a bőrt és serkenti a keringést.
  • Feszessé teszi a szemek körüli finom bőrt

Próbáld ki nálunk az Afrika Maszkot!

A kezelés ára 3000 ft. A kezelés tartalmaz egy maszk felrakást dekotázsig, illetve egy masszírozást vagy egy ultrahangos kezelést. Felrakhatod akár otthon is te magad. Ebben az esetben 10 ml maszk 3000 ft. Ez 3 alkalomra elegendő, dekoltázsig.