Microblading „japán” szálas szemöldök tetoválás

microblading A Microblading azaz a szálas szemöldök tetoválás a micropigmentáló ipar forradalmian új alkalmazási technikája. A technika kimondottan szálhúzásos sminktetoválásra alkalmas, ezen belül is a természetes szemöldökformázás képviselője.


Ez a fél-tartós szemöldök pigmentálási forma (japán pengetechnika) rendkívüli népszerűségnek örvend világszerte. Számos neves külföldi és hazai sminktetováló vette fel a technikát szolgáltatásai körébe, mivel kimagaslóan természetes szálas hatást eredményez.


Különleges, hiperrealisztikus szálas szemöldök tetoválás

Az eredmény: nem lehet megkülönböztetni a saját szőrszálakat a tetováltaktól. Elsősorban azoknak ajánlott, akiknek van szőr a szemöldökükön, de egy kicsit dúsabbra, egy picit formásabbra vágyódnak. Ennél természetesebb megoldás nem létezik! (Nem javasolt viszont azoknak, akiknek van már satír technikával készített, még intenzíven látszó szemöldök tetoválásuk.)  • Az elkészítés 1-1,5 órát vesz igénybe, minimális vagy nincs fájdalomérzet és gyorsan gyógyul.
  • Közvetlenül a szaruréteg alá bejuttatott vízbázisú pigmentek következtében a bőrszínezés körülbelül egy évre garantálható.
  • Ennek következtében minden páciens esetében a legújabb szemöldök trend illetve vendég kritérium szerint újraszínezhetjük és formálhatjuk a végeredményt!
  • A korrekció 6 héttel később ajánlatos, valamint mint minden szálazott technikával készült szemöldök tetoválást, ezt is körülbelül évente frissíttetni kell!


oklevel